كاهش خطر ابتلا به 5 نوع سرطان با مصرف روزی يك سيب

محققان ايتاليايي مصرف دست كم روزي يك سيب را با كاهش قابل ملاحظه خطر ايجاد تومورهاي سرطاني در ريه، روده، دهان، دستگاه گوارش و سينه مرتبط مي دانند.
به گزارش ديلي ميل، محققان دانشگاه پروجا در ايتاليا با بررسي 40 مطالعه، متوجه شدند كه بيشترين فوايد مصرف سيب در كاهش خطر ابتلا به سرطانهاي معده و مري است، به طوري كه برخي داده ها نشان مي دهند كه مصرف سيب خطر ابتا به اين سرطانها را تقريباً به نصف كاهش مي دهد.
براساس نتايج اين تحقيق، ميزان ابتلا به تومور ريه در ميان طرفداران سيب حدود 25 درصد كمتر بود و ابتلا به سرطان سينه در ميان اين افراد به يك پنجم كاهش مي يابد.


براساس گزارش ايرنا، نتايج اين مطالعه كه در مجله Public Health Nutrition منتشر شد، نشان داد كه ميزان ابتلا به سرطان در افرادي كه بيشترين تعداد سيب را مصرف مي كردند در قياس با افرادي كه كمترين تعداد سيب را مصرف مي كردند، به اندازه قابل توجهي كمتر بود.
سيب مملو از تركيباتي به نام فلاونوئيدها است كه خطر ابتا به سرطان را كاهش مي دهند.