كاهش خطر ابتلا به 5 نوع سرطان با مصرف روز يك سيب

محققان ايتاليايي مصرف دستكم روزي يك سيب را با كاهش قابل ملاحظه خطر ايجاد تومورهاي سرطاني در ريه، روده، دهان، دستگاه گوارش و سينه مرتبط مي‌دانند.


به گزارش ديلي ميل، محققيان دانشگاه پروجا در ايتاليا با بررسي 40 مطالعه، متوجه شدند كه بيشترين فوايد مصرف سيب دركاهش خطر ابتلا به سرطان‌هاي معده و مري است، به طوري كه برخي داده‌ها نشان مي‌دهند كه مصرف سيب خطر ابتلا به اين سرطان‌ها را تقريباً به نصب كاهش مي‌دهد.
براساس نتايج اين تحقيق، ميزان ابتلا به تومور ريه در ميان طرفداران سيب حدود 25 درصد كمتر بود و ابتلا به سرطان سينه در ميان اين افراد به يك پنجم كاهش مي‌يابد.
براساس گزارش ايرنا، نتايج اين مطالعه كه در مجله Public Health Nutrition منتشر شد، نشان داد كه ميزان ابتلا به سرطان در افرادي كه بيشترين تعداد سيب را مصرف مي‌كردند در قياس با افرادي كه كمترين تعداد سيب را مصرف مي‌كردند، به اندازه قابل‌توجهي كمتر بود.


سيب مملو از تركيباتي به نام فلاونوئيدها است كه خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي‌دهند.

 

—————————
دانستنیهای سرطان – سال بیستم، شماره 36 و 37
بهار و تابستان 1398
Understanding Cancer –  Vol 20 – No. 36,37 – 2019